Tuinrenovatie

Tuinrenovatie, om uw droomtuin te realiseren

Tuinrenovatie kan verschillende redenen hebben. Wellicht is de stijl verouderd, of heeft de tuin achterstallig onderhoud. Misschien heeft u een nieuw huis gekocht of gehuurd en wilt u de tuin verfraaien. “Van Gameren Tuinen” kan u helpen bij uw tuinrenovatie, om uw droomtuin te realiseren.

Ik maak samen met u een plan voor de renovatie. Ik kan bijvoorbeeld uw huidige tuin in originele staat herstellen of de bestaande tuin vernieuwen. U kunt uw eisen en wensen kenbaar maken, waarmee de basis gelegd wordt voor uw tuinrenovatie. Samen creëren wij vervolgens uw droomtuin.

De tuinrenovatie zal ertoe bijdragen dat uw woning nog beter tot zijn recht komt en dit kan een waarde verhoging tot gevolg hebben. Tevens kan een renovatie zorgen voor een onderhoudsarmere tuin.

 

Interesse? Neem contact op!

Verschil met tuinaanleg

Andere diensten

Gazononderhoud

Om een bestaand gazon er fraai en gezond uit te laten zien moet regelmatig aandacht worden besteed aan het onderhoud zoals maaien, harken, bemesten, sproeien, beluchten en onkruidbestrijding

Onkruidbeheer

Onkruidbestrijding in de tuin uit handen geven? “van Gameren tuinen” zorgt ervoor dat u geen omkijken meer hebt naar het onkruid in jouw tuin. Onkruid is namelijk een van de grootste tuinfrustraties.

Tuinaanleg

De uitdaging zit in het realiseren van verschillende werkzaamheden binnen een ontwerp. Hierbij kan worden gedacht aan het aanleggen van straatwerk, houtwerk, vijvers, beplantingen enzovoorts.