Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is altijd maatwerk

Het aanleggen van een tuin is altijd maatwerk, die zorgvuldig volgens ontwerp wordt aangelegd. Eventuele aanpassingen worden in goed overleg opgelost. Communicatie is erg belangrijk!

De uitdaging zit in het realiseren van verschillende werkzaamheden binnen een ontwerp. Hierbij kan worden gedacht aan het aanleggen van straatwerk, houtwerk, vijvers, beplantingen enzovoorts.

Ook verlichting en beregening behoren daarbij. Vakkennis en oog voor detail spelen een grote rol. Een tot in de puntjes afgewerkte tuin is uw wens en mijn streven!

Contact

Andere diensten

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie kan verschillende redenen hebben. Wellicht is de stijl verouderd, of heeft de tuin achterstallig onderhoud. Misschien heeft u een nieuw huis gekocht of gehuurd en wilt u de tuin verfraaien. “Van Gameren Tuinen” kan u helpen bij uw tuinrenovatie, om uw droomtuin te realiseren.

Gazononderhoud

Om een bestaand gazon er fraai en gezond uit te laten zien moet regelmatig aandacht worden besteed aan het onderhoud zoals maaien, harken, bemesten, sproeien, beluchten en onkruidbestrijding

Onkruidbeheer

Onkruidbestrijding laten verzorgen? Onkruidbestrijding in de tuin uit handen geven? “van Gameren tuinen” zorgt ervoor dat u geen omkijken meer hebt naar het onkruid in jouw tuin. Onkruid is namelijk een van de grootste tuinfrustraties.